FONTOS ÚJDONSÁGOK!

MINDEN MAGYAR GOLFOZÓNAK!

A Golf szezonja lassan a végéhez érkezik, és Önöknek, mint a STRAWBERRY GOLF magyarországi képviselőinek szeretném ismertebbé tenni a STRAWBERRY TOUR-t, hogy kedvezőbb áron legyen elérhető most és a jövőben egyaránt.

PRÓBÁLJA KI, és játsszon egy vagy mindegyik STRAWBERRY magyarországi versenyén az évben, felhasználva a kedvező STRAWBERRY feltételeket (most csak 37 EUR, tartalmazza a pályadíjat és néhány extrát.)

2019 augusztus

BUDAPEST

15.  HIGHLAND Golf Club & Academy

16. ST. LŐRINC Golf Club

17. ACADEMY BUDAPEST Golf

2. Budapesti „TRINGLE” golf fesztivál

Aki mind a három versenyen részt vesz, megjutalmazzuk a TRIANGLE kupával, és emellett megajándékozzuk egy személyre szabott budapesti programmal. Imádni fogja!

KISOROSZI

18.  MAGYAR Golf Club

2019 szeptember

BALATON

06. ZALACSÁNY- ZALA SPRINGS Golf Resort

07. BALATONGYÖRÖK- IMPERIAL BALATON Golf Club

08. BALATONUDVARI-  BALATON GOLF Club

  1. BALATON GOLF & BOR FESZTIVÁL

Le lesz nyűgözve! Megjutalmazzuk a TRIANGLE bajnokát és emellett megajándékozzuk egy személyre szabott BALATON programmal, borkóstolóval együtt.

 

Amennyiben úgy dönt, hogy regisztrál a 2019-es STRAWBERRY-re (éves díj 49 EUR) abban az esetben már tud is játszani a versenyeken, az összegyűjtött stableford pontok már a következő évhez adódnak hozzá.

Regisztrálóként, megajándékozzuk egy 35 EUR értékű kuponnal,

a jól ismert HAJÓSUTAK.COM / FOR TWO KFT UTAZÁSI IRODA jóvoltából.

Érdekli? Keresse fel weboldalunkat: www.golfutak.com, mely elérhető magyar, angol és német nyelven egyaránt. Az oldalon a STRAWBERRY TOURral és GOLF-TRAVEL-lel kapcsolatos összes információ megtalálható. (a téli időszak szeptember közepétől lesz elérhető.)

Szeretném megköszönni az együttműködést azoknak a GOLFkluboknak, akik továbbították ezt az e-mailt.

Biztos vagyok abban, hogy ha golfozni szeret, a STRAWBERRYT is szeretni fogja!

Bármely kérés/kérdés esetén keressen bizalommal a wkobale@hotmail.com e-mail címen, vagy telefonon: +36306411196-os számon

Szívesen segítek!